• Telefon: (+40)761 605 000
 • office@deraclin.ro
 • Timisoara, Str. Ciocarliei, Nr. 77, Timis

Spalat pardoseli industrialeIn spatiile de productie, depozitare sau alte locuri cu suprafete generoase spalatul pardoselii este o necesitate.

In caz ca nu este indepartat la timp, praful adunat pe pardoseala se depune pe utilaje, rafturi, putand afecta chiar sanatatea persoanelor ce lucreaza in mod constant in acel mediu.


Ce inseamna si cum se face splarea pardoselilor industriale

 • Astazi exista un numar mare de tipuri de pardoseala si fiecare dintre ele este specific in anumite domenii de activitate.

  Astfel pardoselile se deosebesc prin materialele folosite cat și prin modul de finisare: beton elicopterizat sau mozaic, poliuretan sau rasina epoxidica, vinil, pvc sau cauciuc fiecare dintre ele se poate spala dar datorita finisajelor si compozitiei pentru fiecare tip de pardosea curatarea se face diferit.

  Datorita suprafetelor de obicei mari dar si pentru ca timpul de executie sa fie cat mai mic spalarea pardoselilor industriale se face mecanizat, suprafetele curatandu-se cu monodiscul sau cu masina de frecat/aspirat cu apa si deteregenti specifici fiecarui tip de pardosea.

  Desi pare o treaba lipsita de finete, spalarea pardoselilor trebuie sa respecte anumite reguli, in principal la alegerea tipului de perie sau pad pentru monodisc ce va fi utilizat. Spre exemplu padul negru va fi folosit pentru frecare dura pe suprafete de beton iar cel alb pentru lustruire fina in special pe suprafete de mosaic, granit si marmura.

  Nerespectarea procedurilor de curatare sau a solutiilor specific pentru fiecare tip de pardosea, poate duce la deteriorarea prin matuirea, decolorarea sau patarea acesteia, de aceea este important sa se apeleze la persoane ce au experienta in acest tip de lucrari.

spalare pardosea industriala epoxidica cu masina de spalatAi nevoie de spalarea pardoselii industriale?


....................

In ceea ce priveste pardoselile industriale exista trei tipuri de actiuni de curatire:

 • Spalarea ocazionala a pardoselilor industriale


  Spalarea ocazionala (la cerere) a pardoselilor industrial este un proces simplu de indepartare a prafului folosind in general masini de frecat/aspirat si detergenti specifici fiecarui tip de pardosea.

  Se efectueaza atat la sfarsit de saptamana, atunci cand activitatea clientului este intrerupta, cat si inafara programului acestuia iar in cazuri exceptionale interventiile se pot desfasura si in timpul activitatii, atunci cand aceasta nu poate fi intrerupta.

  Intretinerea periodica a pardoselilor industriale


  Prin procesul de intretinere( de spalare regulata) a pardoselilor industriale, rezultatele pe termen lung aduc un plus de valoare companiei astfel beneficiezi de eliminarea constanta a prafului, mentinerea starii bune de sanatate al angajatiilor, un aspect ingrijit al obiectivelor dar si al produselor livrate si mai ales prelungeste aspectul de nou al pardoselilor reducand uzura acestuia.

  In anumite domenii in care este necesar controlul igienic precum bucătării industriale, camere frigorifice, depozite farmaceutice, fabrici de prelucrare chimică și fabrici din industria textilă, spalatul regulat al pardoselilor duce la evitarea formarii de microorganisme.

  Curatarea ocazionala a pardoselilor industriale


  Atat la construirea cat si la renovarea incaperilor, pardoselile au in general de suferit. Materialele pentru finisaje, praful si urmele de lavabile vor trebui indepartate inaintea inceperii actiivitatii in locatie.

  De asemenea activitatea curenta sau schimbarea activitatii duc de multe ori la nevoia de curatare al pardoselilor. Uleiul, praful, nisipul, cauciucul sau alte materiale specifice derularii activitatii adunate in timp necesita interventii speciale de curatare pentru indepartarea lor astfel activitatea pe termen lung sa nu aiba de suferit.

  O data pe an sau la cerere curatarea pardoselilor ajuta la imbunatatirea aspectului dar si la evitarea accidentarilor, a intreruperilor activitatii sau expunerea personalului la mediu ostil lucrului.Cat costa serviciul de splare a pardoselilor industriale

 • Acest serviciu se adreseaza personelor juridice.

  Pentru stabilirea pretului final al lucrarilor este necesara vizionarea locatiei. La fata locului se vor stabili tipul de interventie in functie de tipul de pardosea, suprafata, gradul de murdarire, activitatea desfasurata in locatie si ritmicitatea interventiilor.

  Ca si in cazul altor tipuri de servicii de curatenie si in acest caz interventiile regulate sau includerea intretinerii pardoselilor intr-un contract de Facility Management aduc beneficii pe termen lung.


 • Vezi aici lista completa de preturi pentru serviciile Deraclinangajat spala pardosea industriala de praf cu masina de spalat


Vrei sa afli mai multe?clienti

Raspundem cu placere la solicitarile dumneavoastra, telefon (+40)761 605 000