• Telefon: (+40)761 605 000
 • office@deraclin.ro
 • Timisoara, Str. Ciocarliei, Nr. 77, Timis

Servicii de desprafuireExista domenii in care, chiar daca activitatea se desfasoara in hale industriale, mentinerea constanta a curateniei este obligatorie.

Industria farmaceutica sau alimentara sunt doar doua dintre industriile in care praful nu are ce cauta in spatiile de productie.

Eliminarea constanta a prafului nu reduce doar riscul ca angajatii sa dezvolte anumite alergii, probleme respiratorii sau boli cronice ale căilor respiratorii, dar protejeaza si produsele depozitate de o eventuala deterioarare datorata prafului acumulat pe suprafata acestora.Ce este si cum se face desprafuirea

 • Serviciul de desprafuire se adresează doar persoanelor juridice care dețin hale industriale, hale de producție sau depozitare, spații de birouri înalte, garaje și ateliere.

  Se preteaza in special cladirilor de mari dimensiuni si consta in curatarea, igenizarea si eliminarea depunerilor de praf și a altor impurități, a depunerilor de grasimi acumulate de-a lungul timpului precum si a panzelor de paianjen din spațiile atat interioare cat si exterioare.

  ???Serviciul de desprafuiri este necesar a se realiza la intervale regulate de timp, fiind dificil a se realiza pe cont propriu pentru ca presupune oameni apti sa desfasoare lucrari la inaltime și echipamente specifice pentru astfel de lucrari.

  In cadrul lucrarilor de desprafuire se realizeaza curatarea de praf, paianjeni si alte impuritati a tavanelor, peretilor, tubulaturilor, conductelor, corpurilor de iluminat, paturilor de cabluri si alte elemente. In cazurile in care inaltimile sau configuratia zonei nu permit lucrul de la nivelul solului, vom folosi nacele, schele sau scari pentru a ajunge in toate zonele ce urmeaza sa fie curatate.

  Procesul de desprafuire consta in aspirare, stergere sau chiar spalare a suprafetelor (in cazul depunerilor de grasimi, vapori uleiosi sau excremente de pasari)desprafuire tubulatura la inaltime cu nacelaAi nevoie de servicii de desaprafuire?


Cat costa serviciile de desprafuire

 • Costul serviciilor de desprafuire variază în funcție de mărimea și complexitatea spațiului, necesarul de utilaje, nivelul de praf și impurități existente și de alti factori specifici fiecărui caz.

  Pentru a obține o estimare precisă, vom efectua o evaluare a spațiului, identificand nevoile specifice dar si cele mai bune metode si echipamente pentru a oferi cele mai bune rezultate. În funcție de acestea, vom putea oferi un preț detaliat și personalizat.

  Daca vrei sa afli mai multe detalii, contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire


 • Vezi aici lista completa de preturi pentru serviciile Deraclin

clienti

Raspundem cu placere la solicitarile dumneavoastra, telefon (+40)761 605 000