• Telefon: (+40)761 605 000
 • office@deraclin.ro
 • Timisoara, Str. Ciocarliei, Nr. 77, Timis

Intretinere geamuri si pereti vitrati

Mentine birourile luminoase prin intretinerea constanta a geamurilor si a peretilor vitratiBirourile moderne transforma spatiul de lucru intr-un loc atragator pentru cei care il folosesc.

Pe langa elementele de design un rol important il au si elementele ce asigura confortul celor ce muncesc zilnic in spatiul respectiv, iar lumina naturala ar trebui sa patrunda cat mai mult in incaperi. Pentru a face acest lucru posibil e important sa existe cat mai multe zone cu sticla/pereti vitrati.

Insa pentru ca spatiul sa ramana atractiv spatiile vitrate trebuiesc intretinute constant , astfel serviciile de intretinere a peretilor vitrati sunt parte integranta a oricarui contract de curatenie.


Ce este serviciul de intretinere a geamurilor si a peretilor vitrati

 • Daca ai zone ale biroului despartite de pereti vitrati sau usile de acces sunt de sticla, inseamna ca deja stii ce insemna intretinerea lor.

  Praful si urmele mainilor sunt usor de observat pe suprafetele de sticla, de aceea este nevoie de intretinere constanta, iar asta nu se poate realiza la standarde inalte decat cu solutii, instrumente profesionale si personal calificat.

  Curatarea si intretinerea peretilor vitrati trebuie facuta pe toata suprafata, pe ambele parti indiferent de inaltimea lor. Folosind detergentii si solutii profesionale suprafetele nu vor fi afectate si nici nu vor ramane urme inestetice.

  Intretinerea peretilor vitrati fac posibila trecerea luminii naturale in zona de lucru, aceasta ajutand la stimularea productivitatii precum si transimterea unei imagini pozitive asupra angajatilor si colaboratorilor.
...............Ai nevoie de serviciul de intretinere ageaurilor si a peretiilor vitrati?


Cat costa serviciile de intretinere a geamurilor si a peretilor vitrati

 • Intretinerea curata a peretilor vitrati este un proces continuu, constant fiind nevoie de indepartarea prafului sau a urmelor de maini, mai ales in zona de acces.

  Pretul pentru astfel de servicii se calculeaza in functie de suprafata dar un indicator important il are si frecventa lucrarilor dar si perioada din zi (in timpul sai inafara programului de lucru) in care se efectueaza lucrarile.


 • Vezi aici lista completa de preturi pentru serviciile DeraclinVrei sa afli mai multe?clienti

Raspundem cu placere la solicitarile dumneavoastra, telefon (+40)761 605 000