• Telefon: (+40)761 605 000
 • office@deraclin.ro
 • Timisoara, Str. Ciocarliei, Nr. 77, Timis

Servicii deszapezire


Asigura accesul auto si pietonal intreaga iarna

Serviciul de deszapezire este o grija in plus pentru responsabilul de mentenanta.

Pe timp de iarna, caile de acces deszapezite la prima ora sunt esentiale. Atat cele pietonale cat si cele auto au o mare importanta in desfasurarea activitatii oricarei companii.

Accidentarile sau intarzierea livrarilor sunt aspecte care pot aduce dupa sine mai multe probleme.


Ce sunt serviciile de deszapezire?

 • Serviciul de deszapezire este unul complex. Inlaturarea in mod continuu a zapezii si a ghetii formate, reprezinta o sursa zilnica de stres. Te tine ocupat o mare parte din timp, planuind daca si cati oameni sa aloci pentru a asigura constant deszapezirea curtii.

  Tehnic vorbind serviciul de deszapezire consta in:
 • inlaturarea zapezii de pe caile de acces pietonale si auto, a parcarilor, zonelor de incarcare/descarcare, a teraselor si a locurilor de fumat/odihna a angajatiilor;
 • aplicarea de solutii pentru impiedicarea inghetului;
 • transportul zapezii inafara zonei de lucru.
tractor cu lama impinge zapada de pe un drum de acces in curtea firmeiAi nevoie de servicii de deszapezire?
De ce este importanta deszapezirea?

 • In plina iarna lipsa deszapezirii inseamna intarzieri sau chiar accidentari ale angajatiilor sau intarzieri in lantul de aprovizionare/distributie.

  Asta atrage dupa sine probleme legate de accidentele de munca, concedii medicale dar si nemultumiri ale clientilor din cauza intarzierii livrarilor.

  Pentru a evita aceste probleme solutia este deszapezirea din timp a cailor de acces.

  Un contract de deszapezire te poate scapa de toate aceste neplaceri. Asigurarea serviciului non-stop, asigurarea oamenilor angrenati in acest serviciu, a utilajelor potrivite sau materialelor profesionale necesare deszapezirii si a evitarii inghetului cailor de acces pietonal si auto, transportul zapezii cu utilaje dedicate te scapa de batai de cap iar tu te poti ocupa de taskurile tale fara sa te intrerupi.
Cat costa serviciul de deszapezire?

 • Acest serviciu se adreseaza doar persoanelor juridice si se face doar pe baza de contract.

  Astfel pe toata perioada contractuala se asigura utilaje si materiale profesionale, personal bine instruit dedicat, serviciul fiind Non Stop.

  Pretul final este stabilit doar dupa o evaluare a locatiei si se va tine cont de accesibilitate si suprafata, si va include combustibilul si materialele specifice necesare bunei desfasurari a lucrarilor.


 • Alatura la serviciile de deszapezire si serviciul de intretinere spatii verzi si ai aisigurata intretinerea exterioara pe tot parcursul anului.


  Vezi aici lista completa de preturi pentru serviciile Deraclin


...............

clienti

Raspundem cu placere la solicitarile dumneavoastra, telefon (+40)761 605 000