• Telefon: (+40)761 605 000
 • office@deraclin.ro
 • Timisoara, Str. Ciocarliei, Nr. 77, Timis

Curatenie industriala dupa constructorCuratenia industriala dupa constructor este ultima etapa inainte de a putea incepe relocarea intr-un spatiu nou construit sau renovat. De multe ori se doreste ca mutatrea in noua locatie si inceperea activitatii sa se faca cat mai repede, acest lucru fiind usor de inteles, fiecare zi de intarziere in care nu se lucreaza sau se lucreaza in conditii nu tocmai optime poate genera disconfort sau chiar pierderi financiare.

Desi pare ca mai e doar un mic pas pana la mutarea finala, curatenia dupa constructor iti da din nou batai de cap. Serviciul de curatenie industriala dupa constructor te ajuta sa economisesti timp si energie, sa asiguri o zona curata si sigura, astfel incat sa te poti concentra pe activitatile importante.


Ce este curatenia industriala dupa constructor

 • De cele mai multe ori, in urma procesului de construire sau renovare a cladirilor si halelor industriale, ramane o dezordine totala. Materiale de constructie si finsaje, diverse ambalaje, sunt aruncate peste tot. Pe langa toate astea, suprafetele sunt acoperite de praf dar si de vopsea, glet, adeziv sau alte materialele folosite in timpul lucrarilor.

  Procesul de curatare a unui spatiu industrial dupa constructor este dificil , mai ales daca nu ai solutiile si echipamentele necesare. Colaborarea cu o firma specializata iti reduce considerabil timpul pentru a duce la bun sfarsit a curatenia si iti ofera o calitate mult mai buna .

  Primul pas in realizarea curateniei dupa constructor este legat de strangerea si depozitarea molozului si a materialelor ramase. Abia apoi urmeaza curatenia propriu-zisa: indepartarea prafului de pe tavane si de pe obiectele aflate la inaltime( corpuri de iluminat, tevi, tubulaturi), stergerea sau spalarea in functie de necesitate a peretilor, suprafetelor vitrate, curatarea/spalarea/stergerea de praf a altor obiecte, curatarea mecanizata a pardoselilor.


mana care deschide o usa vi vede aspirator pentru curatenie dupa constructorAi nevoie de serviciul de curatenie industriala dupa constructor?


Cat costa curatenia industriala dupa constructor

 • Serviciul de curatenie industriala dupa constructor este adresat doar personelor juridice.

  Pretul serviciului de curatenie industriala dupa constructor se stabileste doar in urma vizionarii locatiei si depinde de marimea, tipul si gradul de murdarie al zonei care trebuie curatata, insa oferim mereu un pret competitiv si transparent.


 • Vezi aici lista completa de preturi pentru serviciile DeraclinVrei sa afli mai multe?clienti

Raspundem cu placere la solicitarile dumneavoastra, telefon (+40)761 605 000