• Telefon: (+40)761 605 000
 • office@deraclin.ro
 • Timisoara, Str. Ciocarliei, Nr. 77, Timis

Curatenie birouri dupa constructor

Curatenie dupa constructor - ordine și strălucire in biroul tău după haosul constructorilorCuratenia dupa constructor este un adevarat test pentru firmele ce preseteaza servicii de curatenie, fiind necesara in spatiile nou construite sau in locurile in care s-au facut renovari.

De multe ori lucrarile de constructie se desfasoara pe repede inainte, dezastrul lasat dupa finalizarea lucrarilor de constructie fiind constientizat abia la finalizarea lor, majoritatea suprafetelor nefiind nici macar minim protejate prin acoperire cu folii protectoare.

Deșeurile de materiale, praful și murdăria acumulate în timpul procesului pot lăsa biroul într-o stare inadecvata. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra sănătății angajaților și poate crea o atmosferă de muncă neplăcută. De aceea, este important să se acorde o atenție deosebită curățeniei după renovare, astfel încât biroul să devină un spațiu curat, sănătos și productiv pentru angajați.


Ce este curatenia dupa constructor

 • Serviciile de curatenie dupa constructor presupun mai mult timp si efort decat pare la o privire sumara, fiind un serviciu complex.

  In cadrul curateniei post constructor se executa lucrari de curatare a pardoselilor (de cele mai multe ori mecanizat), de spalare a geamurilor, pervazurilor si tocariei, de curatare a usilor de acces si a altor suprafete in functie de specificul fiecarui spatiu.

  De cele mai multe ori pentru a curata suprafatele afectate de materialele folosite la constructii trebuie insistat suficient de mult insa acest lucru trebuie facut fara a afecta/zgaria obiectul curatat. Exista si situatii in care suprafetele sunt zgariate inca din faza de constructie acest lucru obsevandu-se abia dupa indepartarea prafului/mizeriei de aceea este necesara o buna comunicare si colaborare intre firma ce executa curatenia dupa constructor si beneficiar.

  Materialele folosite sunt adaptate fiecarui tip de serviciu. Se folosesc substante de uz profesional pentru curatarea diferitelor suprafete si substante speciale pentru a putea indeparta urmele de vopsea, ciment si alte materiale de constructii.

  Curatenia dupa constructor e absolut necesara, fara realizarea acesteia neputandu-se trece la asezarea obiectelor in incapere.
mana care deschide o usa vi vede aspirator pentru curatenie dupa constructorAi nevoie de serviciul de curatenie dupa constructor?


Pretul curateniei dupa constructor

 • Pretul se stabileste doar in urma vizionarii locatiei si tine cont de gradul de muradarie si complexitatea lucrarii.

  Serviciul de curatenie dupa constructor se adreseaza personelor juridice din Timisoara sau zonele limitrofe iar tariful final este stabilit in urma itocmirii unei oferte personalizate.


 • Vezi aici lista completa de preturi pentru serviciile DeraclinVrei sa afli mai multe?clienti

Raspundem cu placere la solicitarile dumneavoastra, telefon (+40)761 605 000