• Telefon: (+40)761 605 000
 • office@deraclin.ro
 • Timisoara, Str. Ciocarliei, Nr. 77, Timis

Curatenie birouri

Curatenie birouri - serviciu de care ai nevoie
indiferent de domeniul de activitate , numarul de angajati sau marimea companiei.STIAI CA….


O mare parte din absentele de la locul de munca se datoreaza unor boli luate chiar de la locul de munca, din cauza echipamentelor murdare?
In tastaura calculatorului se afla, in orice moment, cel putin 7500 de bacterii iar virusul care provoaca raceala si gripa poate ramane pana la 24 de ore pe o suprafata murdara?
E-Coli, stafilococul si bacteriile sunt omniprezente in aproape orice echipament de birou, precum telefonul, imprimanta, calculatoarele dar si pe manere sau electrocasnice.Ce inseamna curatenia birourilor?

instrumente curatenie, burete, mop, perie, lavetaAi nevoie de servicii de curatenie la birouri?


Cui se adreseaza
serviciile de curatenie a birourilor?

 • Cu siguranta iti doresti un mediu curat si placut de lucru in care concentrarea oamenilor sa fie pe activitatea lor principala nu pe cea de intretinere a birourilor.

  Acest serviciu se adreseaza oricarui tip de business. Indiferent de marimea lui sau al cladirilor in care isi desfășoară activitatea, fie ele de birouri, spatii de depozitare sau de productie curatenia este una din activitatile care, desi de multe ori ignorata, trebuie sa faca parte din cultura organizațională a companiei.

  Lipsa curateniei duce la o imagine precara a businessului, demotivarea echipelor si scaderea starii de sanatate a angajatilor.
Avantajele serviciilor de curatenie a spatiilor de birouri


 • Procedurile corecte de realizare a curateniei duc la un mediu curat de lucru , elimina praful si microorganismele daunatoare, aduc un plus de confort angajatilor si dau o imagine pozitiva a intregii afaceri.

  Indiferent ca ai nevoie de curatenie de intretinere (zilnic, la cateva zile, saptamanal) sau de curatenie generala (la cerere sau la anumite intervale de timp), in timpul sau inafara programului, poti beneficia de servicii care se adapteaza perfect nevoilor tale. Astfel primesti program clar stabilit de lucru si interventii regulate fara intreruperi pe tot parcursul anului.

  In cazul incidentelor neplacute de orice natura te ajutam cu prioritate, o echipa de interventie fiind oricand disponibila sa intervina si asa resolve orice tip de problema.

  Pentru o buna desfasurare a contractului beneficiezi de personal apt din punct de vedere medical, calificat pentru lucrarile prestate dar si scule, utilaje si materiale profesionale.Freelancer care lucreaza pe laptop pe plaja
Cat costa serviciile de curatenie la birouri

 • Pentru ca in serviciul de curatenie a birourilor sunt incluse mai multe tipuri de curatenie, pretul nu se poate calcula decat in urma unei discutii amanuntite si o vizitare anterioara a locatiei.

  Poti alege una sau mai multe lucrari din categorie, frecventa si orarul la care doresti sa fie executate iar noi in pretul final vom include intotdeauna materialele consumabile, utilajele si ustensilele necesare.


 • Vezi aici lista completa de preturi pentru serviciile Deraclin

Vrei sa afli mai multe?clienti

Raspundem cu placere la solicitarile dumneavoastra, telefon (+40)761 605 000