• Telefon: (+40)761 605 000
 • office@deraclin.ro
 • Timisoara, Str. Ciocarliei, Nr. 77, Timis

Curatare mochete birouri

Curatarea mochetei - un ambient placut fara praf, acarieni si pete inesteticeAtunci cand vine vorba de alegerea pardoselii, mocheta este pusa pe locurile secundare, principala grija, de cele mai multe ori justificata, fiind legata de curatarea mochetei.

Cu toate acestea mocheta reprezintă o alegere ideală pentru un ambient confortabil, în care să te simți bine. Daca mai adaugam si izolarea fonica foarte buna, confortul termic sporit, designul spectaculos e clar ca mocheta reprezinta o solutie ce trebuie luata in calcul la amenajarea diverselor spatii (hoteluri, resturante, sali de evenimente, sali de conferinte, cinematografe, birouri).

Poate nu te-ai gandit dar o mocheta murdara iti poate aduce multe neplaceri. In primul rand imaginea companiei are de suferit. Ce mesaj poate transmite un loc in care primul lucru pe care-l vezi e o mocheta murdara, plina de pete?

Curatarea mochetei nu doar te scapa de aspectul inestetic provocat de murdarie dar si prelungeste durata de utilizare a acesteia, contribuie la crearea unui ambient placut si a unui mediu lipsit de praf si acarieni.

Cum se face curatarea profesionala a mochetei

 • Desi suprafetele acoperite cu mocheta aduc multe beneficii, unul din dezavantajele majore este ca mocheta retine praful si mizeria.

  Daca nu este curatata periodic, particulele de praf si murdaria stranse in mocheta, diminueaza viata acesteia si permit dezvoltarea acarienilor si bacteriilor, un adevarat pericol pentru sanatate.

  Din fericire acum exista metode moderne astfel indiferent de marimea suprafetei, curatarea mochetei putandu-se realiza cu succes.

  Una din principalele metode prin care se face curatarea mochetei lipite este cu injectie-extractie. Folosind aceasta metoda jetul de apa patrunde in interiorul mochetei eliminand in acelasi timp praful si acarienii.

  Atunci cand mocheta prezinta pete sau este vizibil murdara se mai foloseste si curatarea mecanizata, cu monodiscul. Indiferent de metoda folosita te asiguram ca rezultatele sunt de cele mai multe ori spectaculoase.

  In general, timpul de uscare al mochetei este de 2-3 ore dar in functie de cat de mult trebuie insistat la curatarea anumitor portiuni din mocheta acest timp poate creste. Oricum o buna aerisire si ventilare a locului in care s-a curatat mocheta, este obligatorie.


mocheta la birou curatata cu monodiscul si solutie pentru mocheteAi nevoie de serviciul de curatare a mochetei?


Cat costa curatarea mochetei

 • Pretul pentru acest serviciu se stabileste tinand cont de gradul de murdarie al mochetei si marimea suprafetei de curatat.

  Cu siguranta curatarea periodica a mochetei la anumite intervale de timp este de preferat in detrimentul curatarii ocazionale, atunci cand este neaparat nevoie.


 • Vezi aici lista completa de preturi pentru serviciile DeraclinVrei sa afli mai multe?clienti

Raspundem cu placere la solicitarile dumneavoastra, telefon (+40)761 605 000